NK zaal Jongens D geslaagd!

Op zaterdag 18 februari leverde het NK Zaal Jongens D een fantastische en gezellige hockeydag op. Door de organisatie, de ouders van NMHC "Nijmegen” JD1, de KNHB, en sponsoren en natuurlijk de spelers zelf werd er een gezellig en goed bezet toernooi gespeeld. 
 >> Meer

Looptraining op de club

Vanaf donderdag 23 februari zijn alle ouders op de club in de gelegenheid om bij ‘Nijmegen’ (weer) te komen lopen.

De looptrainingen worden verzorgd door Theo Joosten, Olympisch Coach. Hij begeleidt vele (wereld)toppers en is al jaren verbonden als looptrainer aan NMHC "Nijmegen”.
 >> Meer

Kabouterhockey start weer op woensdag 8 maart

Net als de trainingen voor de Jongste Jeugd zal ook Kabouterhockey weer op woensdag 8 maart van start gaan!


De teamleden van HockeyWerkt hebben er veel zin in, dus hopelijk tot dan! ...  >> Meer

Dit is nieuw op de site   Agenda NMHC

Weer drie zaalkampioenen rijker: MB4, MD9 en JA12!

Afgelopen weekend was het wederom raak: in de zaal werden de volgende teams glorieus kampioen.

MB4
Ongeslagen kampioen geworden en nog voordat de laatste wedstrijd gespeeld moest worden. Mede dankzij de fanatieke kickboks trainingen bij Ubeda sport en natuurlijk een geweldige teamspirit! Supergefeliciteerd dames!
 >> Meer

Arbitrage jeugd slaat grote slag!

Hot news op het gebied van arbitrage ‘Nijmegen’: afgelopen week hebben er in één avond maar liefst 92 jeugdleden meegedaan aan het examen voor het behalen van de scheidsrechterskaart. Met maar 7 personen die het net niet gehaald hebben maakt dat we in één keer 85 nieuwe scheidsrechters rijk zijn bij de club. Een f  >> Meer

Jongste Jeugd training start op 8 maart

De Jongste Jeugd commissie heeft gisteren besloten dat de trainingen weer starten op woensdag 8 maart a.s!
(de 11-tallen kunnen al starten in de week van 20 februari)

De teams die al eerder lekker het veld op willen voor een training kunnen dat aanvragen bij Mark Peart TM ( manager@nmhc.nl ) of Marnix van Trigt VM ( ve  >> Meer

Een nieuw gezicht in het clubhuis

Graag stellen we aan je voor: Frits Koning.

Frits is vorige week gestart als horecamanager en een ieder zal hem ongetwijfeld spoedig achter de bar tegenkomen of anders elders in het clubhuis.
Met jarenlange ervaring in de horeca (sportverenigingen!) heeft Frits gastvrijheid hoog in het vaandel staan en hij wil daar dan  >> Meer

Nederland WERELDKAMPIOEN zaal 40+

Afgelopen weekend is Nederland WERELDKAMPIOEN zaal geworden bij de 40+!! Twee toppers van onze Dames 3, Bregje Esmeijer en Irene Hendriks, maken deel uit van dit winnende team. Een geweldige prestatie, mede ook door de aansturing van Dames 1 coach Anthony Potter.
 

Gefeliciteerd dames!! >> Meer

Clubhuis open vanaf woensdag 1 feb!

Attentie attentie!

Met ingang van morgen, woensdag 1 februari, is het clubhuis weer doordeweeks open vanaf 18.30 uur. Alle seniorenteams kunnen dus lekker het veld op voor een training en vervolgens het clubhuis in voor de nodige gezelligheid.

Juniorenteams mogen vanzelfsprekend ook weer starten met trainen op h  >> Meer

KNHB Gevorderdencursus keepers op 'Nijmegen'

Komende maandag 16 januari start bij ‘Nijmegen’ de KNHB keeperstrainer cursus voor Gevorderden. De overige cursusdata zijn 30-01, 06-02, 20-02, 13-03, 10-04, 01-05 en ter afsluiting 15-05.

Onze eigen kanjers Stefano Wienen, Willem Teunissen en Pepijn van Schooten nemen deel aan deze cursus en hoofddocent is oud NMHC ‘Nijmegen’  >> Meer

Trainingsdata Hockey Academie 2017

Hieronder treffen jullie de trainingsdata aan voor het tweede blok van de Hockey Academie (2017).
 

6 maart
13 maart
20 maart
27 maart
3 april
10 april
24 april
8 mei
15 mei
22 mei
29 mei
 >> Meer

Nieuw op Nijmegen: Sportmassage in het chalet

Wilt u zich zo optimaal mogelijk voorbereiden op een wedstrijd/toernooi of heeft u juist na afloop hiervan last van uw spieren? Heeft u last van uw nek en schouders na een week hard werken of wilt u zichzelf eens goed verwennen? Dan kan een sport- of ontspanningsmassage de juiste uitkomst zijn. Tijdens de massage wordt de doorbloeding van uw  >> Meer
 

Eigen zaaltoernooi in De Manege

Afgelopen week was er na school plots een superleuk zaaltoernooi gaande in onze eigen Manege. Onder leiding van ROC studenten en TM Mark Peart werd er heerlijk hockey gespeeld maar ook (vooral) veel lol gemaakt. Minstens zo belangrijk vinden we bij 'Nijmegen'. TOP!

Kijk voor meer foto’s even op onze Facebook-pagina!
 >> Meer

Persbericht: Anthony Potter

Het volgende persbericht is gisteren uitgestuurd:


Februari 2017

Anthony Potter, de trainer/coach van Nijmegen Dames 1 en de hoofdtrainer van de Hockey Academy Eiffel-Abnamro, wordt per 15 maart 2017 de assistent- bondscoach van het Australische heren hockeyteam, "de Kookaburras”.

Voor Antho  >> Meer

Cursus 'Basis Hockeytrainer' gestart

De cursus 'Basis Hockeytrainer' die afgelopen zondag van start is gegaan op onze vereniging is zeer positief ontvangen door de ca 35 aanwezigen. Onder de bezielende leiding van Ewout Schröder van HockeyXperts, topondernemer in de sport en tevens zeer ervaren trainer, werden vele aan 'Nijmegen' verbonden (aanstaande) trainers diverse ext  >> Meer

JC3 zaalkampioen!

Zondag 5 februari is onze JC3 zaalkampioen geworden! 

Het was 's ochtends nog even spannend tegen Union, maar de gewonnen wedstrijd tegen dat team leverde al voldoende punten voorsprong op om de beker te pakken. En dat nog voordat de laatste wedstrijd was gespeeld.
 
Een mooie prestatie mannen, met dank  >> Meer

MD6 kampioen in de zaal!

MD6 is dit weekend kampioen geworden in de zaal. Proficiat meiden! Jullie hebben er hard voor gewerkt. De afgelopen weken was het een nek aan nek race met Bemmel. Na wederom 2 fantastische overwinningen deze zondag is MD6 een week voor het einde van de competitie niet meer in te halen.

Namens NMHC "Nijmegen” felicitaties voor d  >> Meer

Start voorbereiding eerstelijns jeugdteams '17-'18

Start voorbereiding eerstelijns jeugdteams seizoen 2017-2018


Hoewel de data door de KNHB nog niet zijn vastgesteld is de verwachting dat de (voor)competitie voor de eerstelijns jeugdteams in het seizoen 2017 – 2018 zal starten op zaterdag 2 september 2017.

Afhankelijk van de exacte aanvangsdatu  >> Meer

Fluiten bij de jeugdteams

Een wedstrijd spelen is leuk. Maar wat is een wedstrijd zonder scheidsrechter? En hoe komen we dan aan een scheids? 

Bij 'Nijmegen' hebben we enkele leden en vrijwilligers die graag fluiten. Maar daarmee redden we het helaas niet en daarom is fluiten een plicht voor iedereen binnen de club. Een lid van de club haalt een s  >> Meer

Informatie Zaalhockey 2016 - 2017

Informatie zaalhockeyHieronder vindt u alle algemene informatie betreffende het komende zaalhockeyseizoen. De verschillende onderwerpen hieronder op een rij.
· Zaalhockey: het spel, Spelregelwijziging 2016-2  >> Meer
 
 
zoek 
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning