Verslag 024-cup

Goed hockey en veel doelpunten tijdens 024-toernooi

PUSH WINT 024-CUP
 >> Meer

De Manege swingt!

Vorige week kreeg onze MB7 (zaal) een hele gave kick-off zaaltraining van H1 spelers Florian en Olaf.

En het heeft zijn vruchten direct afgeworpen, want afgelopen weekend hebben de meiden twee grote overwinningen behaald. Klasse dames!
...  >> Meer

Taart voor sponsor Hennes Automobielen

Gisteren hebben Theo Geominij en Boudwijn van Doornewaard van STN onze sponsor Hennes Automobielen (Volvo) verrast met lekkere taart en een mooie chocoladeletter.
   >> Meer

Dit is nieuw op de site   Agenda NMHC

Er kan vanavond buiten getraind worden!

De velden zijn prima bespeelbaar, dus kom lekker vanaf 19.30 uur ballen op de club!  >> Meer

Training senioren gaan door

Als de weersomstandigheden het toelaten blijft het clubhuis de komende weken in de avond open voor de seniorentraining. Vanaf ca 19.30 uur gaat het clubhuis open en de lichten aan. Vanaf 22 december tot begin februari is het complex in z'n geheel gesloten.  >> Meer

Informatie Zaalhockey 2016 - 2017

Informatie zaalhockeyHieronder vindt u alle algemene informatie betreffende het komende zaalhockeyseizoen. De verschillende onderwerpen hieronder op een rij.
· Zaalhockey: het spel, Spelregelwijziging 2016-2  >> Meer

Eerste Vets Day op Nijmegen was top!

Met de nodige hapjes, drankjes, dansjes en een geweldig optreden van het door Toon gesponsorde Swinging Pianos hebben de iets wat oudere jongeren er op de club een mooi feest van gemaakt.

De hapjes van Toon waren echt heerlijk en een afgeleide van de nieuwe menukaart aldaar.

Toon, een grote zaak waar drie klassieke disci  >> Meer
 

Sinterklaas bezoekt 'Nijmegen'

Sinterklaas, hockeyende pieten, pepernoten, muziek, een mooi versierd clubhuis, heel veel kinderen, heel veel ouders en natuurlijk die gekke lakei met z’n praatjes!

Gisteren, op woensdagmiddag, heeft de Sint onze mooie club bezocht. Een hele cadeauzak vol met foto’s zijn te zien op onze Facebook-pagina.

Tot volge  >> Meer

Dames 16 Winterkampioen!

Gefeliciteerd!!  >> Meer

Nieuw op Nijmegen: Sportmassage in het chalet

Wilt u zich zo optimaal mogelijk voorbereiden op een wedstrijd/toernooi of heeft u juist na afloop hiervan last van uw spieren? Heeft u last van uw nek en schouders na een week hard werken of wilt u zichzelf eens goed verwennen? Dan kan een sport- of ontspanningsmassage de juiste uitkomst zijn. Tijdens de massage wordt de doorbloeding van uw  >> Meer

Update 28.11.16 | Nieuwe tenues

Helaas kunnen we na de winterstop de heren senioren shirts pas uitleveren. Dit komt doordat het merklabel foutief door het shirts is geschoten en hierdoor is een klein gaatje in de kraag ontstaan. Er worden nieuwe shirts gemaakt waar ook direct een aantal  verbeterpunten in worden verwerkt. Deze aanpassingen hebben ook direct consequen  >> Meer
 
 
zoek 
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning