Planning in andere handen

Nieuws afbeelding

Vanaf heden worden alle zaken rond de planning bij de club overgenomen door Marnix van Trigt en Mark Peart. Marnix, die daarvoor bereikbaar is via [email protected] zal het plannen van de oefenwedstrijden, het reserveren van clubhuisruimtes én velden en het bijhouden van de agenda op zich nemen. Het genoemde e-mailadres is door Harry Dillerop, die de planning de laatste jaren verzorgde, aan Marnix overgedragen.


Let op: oefenwedstrijden op dagen dat er normaal getraind wordt zijn alleen mogelijk in onderling overleg met de teams die op dat moment staan ingedeeld op het veld dat je zou willen gebruiken. Voor training geplande teams kunnen dus niet verplicht worden te schuiven of hun training af te gelasten ten behoeve van een oefenwedstrijd.


Mark, te bereiken via [email protected]zal zich bezighouden met het indelen van het trainingsschema voor zowel jeugd als seniorenteams.


Voor vragen en opmerkingen over competitiewedstrijden dien je altijd contact op te nemen met de wedstrijdsecretarissen op [email protected] of [email protected] .

 

Webmaster
Het e-mailadres [email protected] is vanaf heden ook door Harry Dillerop over gedragen aan Marnix. Hij neemt de taak van webmaster als eerste aanspreekpunt van Harry over. Harry blijft voorlopig nog op de achtergrond beschikbaar op het e-mailadres [email protected] .

 

Persoonlijke noot van Mark en Marnix: Harry, je bent vorig jaar natuurlijk niet voor niets benoemd tot Lid van Verdienste, maar ook via deze weg willen we je hartelijk danken voor al je zorg rondom de planning en het ‘webmasterschap’ de afgelopen jaren. Je bent en blijft een kanjer van onze mooie club!


 
Geplaatst op 11-7-2017 | Organisatie

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuw technisch hart
Een 'jaartje Nijmegen' doen?

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.