Stick Challenge!

Nieuws afbeelding
Het zit 'm in de herhaling....


Geef je oude stick een nieuwe kans! Oude hockeysticks mogen in grote hoeveelheden ingeleverd worden op het clubhuis.


 
De Hockey Dreams Foundation is een duurzame non-profit organisatie die (hockey)sport gebruikt als middel om kansarme jongeren een uitzicht te geven op een betere toekomst. Er worden wereldwijd kansen gecreƫerd en er wordt een basis gelegd voor ontwikkeling, onder andere door onze coaches op te leiden, van de juiste middelen voorzien en veel te leren. Op hun beurt halen die coaches weer honderden kinderen van de straat om te komen sporten en zijn zij daarnaast het perfecte rolmodel voor deze kinderen. De Hockey Dreams Foundation is er heilig van overtuigd dat sport de juiste manier is voor constructieve verandering en er heel veel mensen mee bereikt kunnen worden. De coaches kunnen uiteindelijk op hun eigen benen staan en zichzelf educatief, persoonlijk, sportief en maatschappelijk ontwikkelen, iets wat zonder de hulp van Hockey Dreams Foundation niet mogelijk was geweest. Zo werken ze zelf aan hun eigen toekomst: a future through hockey!


 
Wij kunnen als hockeyclub Nijmegen bijdragen in de missie van Hockey Dreams door (oude) hockeysticks in te zamelen voor de kids in Afrika. Hiervoor zal binnenkort een stick-ton in het clubhuis komen te staan. Lever je oude, overbodige stick(s) in en geef ze een tweede leven!


 
Meer weten? Kijk op www.hockeydreams.nl of stel je vraag aan An Nijkamp (speelster Nijmegen dames 1) of Saskia van Duivenboden (keepster Nijmegen dames 1)

 


 
Geplaatst op 26-10-2017 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.