Trainingsschema ZAAL update

Nieuws afbeelding

De laatste versie van het trainingsschema ZAALHOCKEY 2017-2018 staat op onze website! Met de nieuwe reserveringen en aangepaste trainingstijden.


Via www.nmhc.nl, hockey, trainingen kom je bij de link naar het schema.


Let op svp!

-Alle tijdstippen in het wit zijn nog beschikbare tijden voor training of oefenwedstrijden in de manege

-Het schema is helemaal ingevuld t/m 31 december 2017. Indien je team er niet bij staat, dan speel je geen wedstrijd dit kalenderjaar. De KNHB zal over enkele weken de planning voor 2018 vrijgeven en dan maken wij het schema voor de rest van het zaalseizoen. Teams zijn natuurlijk vrij om, na overleg met Mark, in december te gaan trainen of een oefenwedstrijd te organiseren. In het weekend zijn er geen trainers beschikbaar

-Alle trainingen en oefenwedstrijden dienen aangevraagd te worden bij Mark Peart ([email protected]). Backup is Marnix van Trigt ([email protected])

-De trainers zijn al in het schema aan hun team gekoppeld. Staat er geen naam van een trainer bij je team, dan komen we daar voor de eerst ingedeelde training op terug. De club faciliteert in ieder geval de training (van ma t/m vrijdag)


- Alle verdere informatie omtrent zaalhockey zal spoedig online komen te staan en per mail met de coaches van de vele zaalteams worden gedeeld

 

Alvast heel veel plezier gewenst allemaal!


 
Geplaatst op 13-12-2017 | Zaalhockey

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.