Nat Hockeykampen op Nijmegen!

Nieuws afbeelding

Nationale Sportkampen bestaat 15 jaar en dat gaan we groots vieren op Nijmegen!


In de mei- (3 mei – 4 mei) en zomervakantie (13 – 15 augustus), kan jij als hockeyliefhebber optimaal genieten. In de meivakantie zijn er clinicdagen met iedere dag een ander thema. Gedurende de zomervakantie geniet je van Nationale Hockey-, Tophockey-, Topkeepers- en Sport & Spelkampen.


Kijk voor meer informatie en aanmelden opwww.nationalesportkampen.nl/nijmegen.


Tijdens de clinicdagen in de meivakantie komen speelsters van NMHC "Nijmegen" Dames 1 langs om clinics te geven. Jij krijgt tips en uitleg van deze tophockeyers, hoe gaaf is dat?


Op hockeyavontuur?
Ga mee op hockeyvakantie naar Barcelona, chill en hockey in op het beachkamp, daag jezelf uit tijdens het tophockeykamp Advancedof geniet tijdens een van de toffe overnachtkampenvan Nationale Sportkampen #HetHockeyAvontuur


Kick-off 2018 met supersterren!
Joyce Sombroek, Carlien Dirkse v/d Heuvel, Hidde, Daan en Boris. Geven jou op 24 februaride ultieme hockeyervaring in Laren. Kijk, luister, ervaar en leer van deze internationals tijdens de Nationale Hockey- & Keepersdagen. Kan jij niet? Op 2 april is de herkansing in Rotterdam!


Voor alle trainers
Ben jij 17+ en wil je ook helpen tijdens zulke toffe kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden 
Geplaatst op 13-3-2018 | Laatste Nieuws

Sponsoren