Introductie Paul de Ruijter

Nieuws afbeelding

Het bestuur van Hockeyclub Nijmegen heeft per 1 mei jl. Paul de Ruijter aangesteld als Technisch adviseur. 


Paul is oud-hockeyer van Nijmegen en heeft hier op allerlei niveaus gespeeld (Hoofdklasse, Overgangsklasse, Heren 2 en Veteranen). Paul is van origine leraar bewegingsonderwijs en heeft dit vak (naast hockeytrainer/coach) uitgeoefend op scholengemeenschap Nijmegen-West, het Dominicus college en op het Radboud Sportcentrum Nijmegen. 


Daarnaast heeft hij bij tal van sportorganisaties gewerkt en heeft veel ervaring met het opzetten, uitrollen en monitoren van (sport)beleid. Paul was afgelopen 9 ½ jaar, tot aan zijn pensioen, hoofd van de KNHB Academie (nu Expertisecentrum) waar hij verantwoordelijk was voor het opleiden van trainer/coaches en TM'ers, de deskundigheidsbevordering van hen en het technisch beleid binnen hockeyverenigingen. Verder heeft Paul diverse netwerken voor de KNHB Academie opgezet waaronder het Netwerk Technisch Directeuren. De laatste 20 jaar is hij actief lid van MOP te Vught, waar hij met zijn gezin met 4 hockeyende kinderen woonachtig is.


Voor de zomervakantie gaat Paul zich bezighouden met het zoeken en inwerken van de nieuwe Technisch Manager en het ondersteunen van het bestuur in de afronding van het meerjarenbeleidsplan. Verder zal hij kennismaken met diverse commissies en het nieuw ingevoerde selectieproces volgen.


Nà de zomervakantie gaat Paul het nieuwe technische beleid verder implementeren, waarover later meer.


Het bestuur van N.M.H.C. "Nijmegen"


 
Geplaatst op 9-5-2018 | Laatste Nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Club Kakebeke

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.