TWEE nieuwe watervelden!

Nieuws afbeelding
'Mooi nieuws moet je delen', en daar slaat onze voorzitter Joost den Bieman de spijker op zijn kop.


Met gepaste trots melden de besturen van hockeyclub Nijmegen en de SVAN dan ook dat we er komend seizoen 2018-2019 niet één....maar TWEE nieuwe watervelden bij krijgen!


Deze week starten de voorbereidingen rond het oude semi-waterveld 2 om deze de komende maanden om te toveren naar een prachtig nieuw waterveld. Daarnaast zal er schuin achter veld 2 een compleet nieuw waterveld 6 worden opgeleverd. 


Kort samengevat speelt de vereniging op deze wijze in op de komst van een hoop nieuwe leden en kunnen trainingstijden én aanvangstijden van wedstrijden in veel gevallen wat eerder plaatsvinden dan nu het geval is.


Wanneer alles conform planning verloopt zullen beide velden half/eind augustus 2018 klaar zijn voor gebruik. En starten we dus het nieuwe seizoen met 4 (!) watervelden, 2 zandvelden en een oefencirkel. Wat een geweldige luxe!


Meer achtergrondinformatie over hoe dit alles tot stand is gekomen zal binnenkort in de nieuwsbrief te lezen zijn. We houden jullie ondertussen natuurlijk op de hoogte van de voortgang en de werkzaamheden!

 
Geplaatst op 12-6-2018 | Accommodatie

Sponsoren