Vanavond: nieuwe teamindeling (update)

Nieuws afbeelding
Update 22.20 uur: helaas laat Lisa ons nog even wachten met het zichtbaar maken van de nieuwe teamindeling. We hopen dat later vanavond of anders morgenochtend de teams alsnog goed worden doorgevoerd en zichtbaar zullen zijn op de app. Beste jeugdleden en ouders van jeugdleden,


In de loop van de zondagavond zal de nieuwe teamindeling voor seizoen 2018-2019
bekend worden gemaakt. Dit geldt voor zowel de jongste jeugd als voor de junioren.
In welk team je bent ingedeeld en wie je teamgenoten zijn zal dan zichtbaar worden gemaakt in de Nijmegen app. Vanzelfsprekend hopen we dat iedereen blij is met zijn of haar nieuwe team!


Naar aanleiding van de nieuwe indeling nog het volgende:


Ben je onverhoopt niet ingedeeld, heb je vragen, wensen of opmerkingen over de indeling, dan kan je deze *louter en alleen* per mail aanleveren bij je lijncoördinator. Hierbij de mailadressen per lijn:
Vragen over de indeling die bij bestuur, technisch manager, verenigingsmanager of anderen dan lijncoördinator binnenkomen zullen niet beantwoord worden.


De jongste jeugdcommissie en de JUCO hebben met de beste bedoelingen héél erg veel werk verzet om tot de beste indeling te komen. Wij danken hen dan ook zeer voor alle ondernomen moeite. Jullie zijn echte toppers!
** Heb je als ouder zin en tijd over om wat energie te steken in onze mooie club? De juniorencommissie zoekt per heden een nieuwe secretaris en tevens lijnco√∂rdinatoren (hulp) voor de JA-JB-MA-MB lijn. Heb je interesse, stuur dan een kort berichtje naar [email protected]


ONZE VRIJWILLIGERS ZIJN TOP!

 
Geplaatst op 1-7-2018 | Jeugd

Gerelateerde nieuwsberichten

Gratis stick bij Nationale Sportkampen

Sponsoren