Nieuw technisch hart

Nieuws afbeelding
Met gepaste trots maken we bekend dat het 'nieuwe' technische hart van de vereniging compleet is.


Zoals bij de meeste leden wel bekend is TM Mark Peart per 1 juli jl. gestopt bij Nijmegen. Gelukkig is het ons gelukt om tijdig een nieuwe Technisch Manager aan te stellen in de persoon van Niels Papen.Niels Papen is afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Eindhoven. Daarnaast heeft hij een master Bestuurs- en Organisatiewetenschap afgerond met de specialisatie sportbeleid en sportmanagement aan de Universiteit van Utrecht. Hij is werkzaam geweest voor de KNHB Academie en is nog altijd actief in de werkgroep spel.Deze werkgroep werkt de visie op Spel & Spelontwikkeling van de KNHB (verder) uit en implementeert deze in haar opleidingen en Kenniscentrum.Hij is tevens actief in de werkgroep die zich bezighoudt met de visie op de ontwikkeling van hockeyers.

 


Momenteel is Niels nog werkzaam bij HockeyPraktijk waar hij o.a. verantwoordelijk is voorde ontwikkeling en innovatie van het gelijknamige online platform. Als expert geeft hij regelmatig workshops en opleidingen en heeft hij verschillende verenigingen ondersteund bij het structureel verbeteren van technisch kader(beleid).Niels woont samen met zijn vriendin in het centrum van Nijmegen en kijkt met veel plezier uit om aan de slag te gaan als Technisch Manager van Nijmegen.


Niels start op 1 augustus a.s. en vormt samen met de reeds eerder voorgestelde Paul de Ruijter, onze verenigingsmanager Marnix van Trigt en hoofdtrainer Bas de van der Schueren voor komend seizoen het technisch hart van Nijmegen. Bas
is al enkele jaren een gerenommeerde trainer bij onze vereniging. Zo trainde hij afgelopen seizoen diverse selectie- en opleidingsteams en was hij trainer-coach van onze JA1.


Wij wensen Niels en de overige heren veel succes!

Bestuur NMHC "Nijmegen"

 
Geplaatst op 3-7-2018 | Organisatie

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwjaarsspeech 2019

Sponsoren