Trainingsschema zaal UPDATE (Feb)

Nieuws afbeelding

Beste zaalhockeyers en zaalbegeleiders,

De laatste versie van het zaalschema over de periode half januari t/m februari '19
staat nu online. Graag met het volgende rekening houden:

* T/m de eerste week van februari is, op enkele plekken in het weekend na, de manege helemaal volgeboekt. Daarna zijn er nog best wat plekken vrij voor teams die graag nog de zaal in willen, ook wanneer ze geen competitie meer spelen. Graag een berichtje naar Marnix ([email protected]) indien je als team graag gebruik wilt maken van de manege en er nog ruimte vrij is in het trainingsschema.

* Ivm roosterwijzigingen van trainers kan het zijn dat enkele trainers nog op een andere training worden ingedeeld.

* Wees aub zuinig op de trainingsmaterialen.

 ------------------------------------------------------------------------------------

Vanaf vandaag, donderdag 22 november, is via onze website (hockey > trainingen) het trainingsschema ZAAL in te zien. Lichte verschuivingen of wijzigingen van trainers zullen in het volgende schema worden meegenomen (rond 27 november).

Het betreft hier het schema over de laatste week van november tot aan de kerstvakantie. Half december verschijnt het schema over de maand januari 2019.

 

En verder ter informatie:

 

* Het technisch hart heeft heel erg veel werk verzet om alle teams zoveel als mogelijk in te plannen en een goede trainer te verzorgen. Zoals elk seizoen hebben we véél meer zaalteams dan trainingscapaciteit, dus het kan voorkomen dat teams niet elke week trainen en ook zeker niet structureel op een specifiek tijdstip. We hopen op jullie begrip hiervoor.

 

* In de manege is er nog ruimte beschikbaar, met name in het weekend. Indien je als team graag een extra training wilt geven (ouder/trainer), stuur dan een mail naar Marnix ([email protected]).

 

* Ook het eventueel inregelen van oefenwedstrijden (zat/zon) graag in overleg met Marnix ([email protected]).

 

* Indien je als trainer/coach/ouder inhoudelijke informatie wilt ontvangen over zaalhockey, dan staat Technisch Coördinator Bas de van der Schueren (tevens trainer-coach JA1) voor je klaar. Bas zal vaak aanwezig zijn in de manege of is anders bijvoorbeeld te bereiken via de technisch manager of verenigingsmanager.

 

En verder......

 

* Graag rekening houden met de bewoner van Heren 1 in de manege!

 

* Ijs voor blessures ligt in de manege in de kleine vrieskist, rechts naast de entree van de hal. Daarnaast staat een houten locker met trainingsmaterialen. De code van het slot is te verkrijgen via het technisch hart.

 

* Tevens hebben de teams een aantal zaalballen verkregen via de materialencommissie ter voorbereiding van de wedstrijden.

 

* Competitiezaken graag afhandelen via [email protected] of [email protected]


 
Geplaatst op 20-1-2019 | Zaalhockey