Update zaal: 1e lijns teams & combi teams

Nieuws afbeelding

We gaan langzaam richting de ontknoping van het zaalhockey van de eerste lijns teams. De combi teams JA12, MA12, JC12 en MC12 zijn net begonnen en gaan nog even door.

In het weekend van 19 en 20 januari zijn de districtskampioenschappen voor de jeugd in Valkenhuizen. De kans is groot dat we daar weer veel Nijmeegs blauw gaan zien. Zodra het programma bekend is zal dit ongetwijfeld via de website en app bekend worden gemaakt.

De JA1 staat op dit moment met 19 punten mooi op een eerste plaats. Zaterdag 12 januari spelen ze om 10.30 uur en 13.00 uur hun laatste competitiewedstrijden op Valkenhuizen in Arnhem.

De MA1 is op dezelfde dag te bewonderen en speelt om 10.00 uur en 13.00 uur twee belangrijke wedstrijden. Op dit moment staan ze nog op een mooie tweede plaats en hebben twee punten achterstand op GHBS. En daar mogen ze nog tegen spelen.

De JB1 staat op een eerste plaats met 16 punten en speelt 12 januari nog twee wedstrijden in Deventer waarvan er één tegen Union, welke op een gepaste achterstand de tweede plaats inneemt in de poule.

De MB1 heeft nog wel wat concurrentie, maar staat tot op heden op de eerste plaats met 15 punten. De Kromhouters hebben net zoveel punten en op de derde plaats staat Wageningen met 12 punten. Met nog twee wedstrijden te spelen op zaterdag 12 januari in Deventer moet het vast gaan lukken om een plek te bemachtigen voor het DK.

De JC1 is met overmacht kampioen geworden in hun poule met het maximaal aantal punten te weten 27 met 59 doelpunten in de plus.

De MC1 heeft het helaas net niet gered en is geĆ«indigd op een mooie derde plaats. Maar zoals de begeleiding heeft aangegeven, ze zijn trots op de meiden en gaan zich nu volop richten op de tweede helft van het veldseizoen. 

De JD1 staat op dit moment op een tweede plaats met 15 punten en speelt zaterdag 12 januari om 10.00 uur en 14.10 uur in de OC Huismanhal.

De MD1 bekleedt op dit moment een mooie eerste plaats met 12 punten, het volle aantal wat uit de vier gespeelde wedstrijden te halen valt.

De combi teams zijn nog maar net aan de competitie begonnen of hebben in ieder geval nog enkele wedstrijden te spelen.

De JA12 staat met het maximaal aantal te behalen punten op een eerste plaats en spelen 13 januari in de OC Huismanhal om 15.00 uur en 19.10 uur.

De MA12 heeft er net één speelronde op zitten en moet even op gang komen. Ze spelen 19 januari in Heuvelland om 15.00 uur en 19.10 uur.

De JC12 gaat aankomend weekend pas starten met hun competitie en de MC12 staat op een mooie derde plaats met 9 punten uit 6 wedstrijden.

Alle teams worden begeleid door gedreven coaches en managers waarvoor namens de commissie Top alvast heel erg bedankt. Zonder jullie inzet kan de jeugd geen zaalhockey spelen!

Nicolette Boekhorst
cieTop

 
Geplaatst op 10-1-2019 | Zaalhockey

Sponsoren