Veteranen A kampioen - hoofdklasse ON!

Nieuws afbeelding

Afgelopen zondag was het zover: onze heren Veteranen A heeft tijdens de jaarlijkse slotdag op Upward het seizoen afgesloten met een 4-1 winst op het stugge Almelo en zo het kampioenschap behaald! 

Onder leiding van aanvoerdersduo Roland Bruggeman & Matthijs Laumans heeft Vet A een zeer constant seizoen gespeeld met de meeste winstpartijen en minste verliespartijen. Een brede selectie, uitstekende sfeer, goede opkomst bij de trainingen én wedstrijden waren volgens de captains de bepalende factoren.

Het kampioenschap werd passend gevierd in het Sanadome. Met dank aan de doeltreffende rechtermiddenvelder, en tevens voorzitter van hockeyclub Nijmegen, Joost den Bieman.

Upward en AHC waren dit jaar geduchte concurrenten en met een gemiddelde leeftijd van 52.5 jaar en zo'n 60 spelerskinderen waren er ook andere uitdagingen dan de tegenstanders alleen. Hopelijk zullen de champagneglazen binnenkort wederom gevuld worden wanneer het team op zondag 23 juni (HC Tilburg) de strijd aangaat voor het Nederlands Kampioenschap Veteranen. Komt dat zien!


 
Geplaatst op 5-6-2019 | Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Dames 5 zoekt versterking!

Sponsoren