WIE VOLGT MIJ OP IN HET BESTUUR?

Nieuws afbeelding
Na zes jaar zit mijn job als bestuurslid bij onze vereniging erop en zijn we als bestuur met grote spoed op zoek naar mijn opvolger.

De portefeuille oogt groot: jongste jeugd, junioren, topjeugd, keepers, zaal, arbitrage en tucht. De eerste jaren was het bikkelen, maar met hulp van medebestuursleden, goede commissies en uiteindelijk ook nieuwe medewerkers werd de werkdruk veel lager en heb ik een start kunnen maken om mijn idee├źn waar te kunnen maken, zoals extra watervelden voor breedte hockey, betere trainingen, combi-trainingen, Skills2Play en minder selectiedruk bij jongste jeugd. 

Sta je achter de slogan "breedte kan niet zonder top en top niet zonder breedte"? Ga je voor breed-motorisch opleiden en kun je je vinden in "plezier en ontwikkelen" als uitgangspunt? Ga je voor eerlijke en goede arbitrage en "zaalhockey voor iedereen"? Heb je zin in samenwerking binnen een hecht team, zowel binnen het bestuur als met commissies, technisch hart, verenigingsmanager en arbitragemanager? Maar ook met gemeente, Topsport Gelderland en HAN? Meld je dan direct aan! Dit weekend nog!

Het spreekt voor zich dat ik je op weg ga helpen en je zult zien: de organisatie staat voor een heel groot deel en het aantal uren valt mee.

Met vriendelijke groet,

Alex Wetzels
bestuurslid junioren

Voor meer informatie kun je contact opnemen:

Joost den Bieman [email protected]
Raymond Phijffer [email protected]
Alex Wetzels [email protected]

 
Geplaatst op 8-6-2019 | Organisatie

Gerelateerde nieuwsberichten

Aankondiging ALV 25/6

Sponsoren