NHD 2.0...een kleine terugblik

Nieuws afbeelding

De eerste editie van de Nijmegen Hockeydagen 2.0 was een groot succes! 

Door het grote enthousiasme van de deelnemers, hun inzet en sportiviteit, kijken we met groot plezier terug op een zinvolle besteding tijdens de herfstvakantie. De NHD 2.0 werd, mede dankzij hoofdsponsor ABN AMRO Bank, op dag 1 begeleid door BP College, meervoudig international Floris Wortelboer en onze eigen Heren en Dames 1.

Dag 2 werd geheel verzorgd door onze eigen Heren en Dames 1, waarvan een aantal met Oranje ervaring.

Twee top dagen dus met veel hockey, veel plezier, mooi weer en persoonlijke ontwikkeling!

En natuurlijk kon en mocht tijdens een tweedaagse clinic een verantwoord, uitgebalanceerd en gevarieerd topsportlunch niet ontbreken. Met de Eat Natural repen tussendoor en ontbijtgranen van Eat Natural kregen onze deelnemers op gezonde wijze de juiste supplementen binnen. Voor de juiste hoeveelheid koolhydraten verzorgde onze eigen Frits een verse pastasalade tijdens de lunch.

Kijk gerust wat de kinderen zo lekker vonden op https://www.eatnatural.com/nl/

Dank ook aan de kinderen uit de aan Knaak voor Raak-deelnemende teams die hebben helpen promoten en zo ook een opbrengst voor onze Blue Family Foundation hebben gerealiseerd.

Omdat het de eerste editie was van de NHD 2.0 zijn we nooit te jong om te leren. Zijn er wensen, opmerkingen en andere opbouwende zaken, laat het ons weten. Dan nemen we dat graag mee in onze evaluatie. Mail ons op [email protected]!


 
Geplaatst op 31-10-2019 | Sponsors

Gerelateerde nieuwsberichten

Sanasport Outdoor

Sponsoren