Trainingsschema ZAAL online

Nieuws afbeelding
Beste begeleider in de zaal,

Het trainingsschema van december '19 voor de zaal is terug te vinden op onze website onder hockey/trainingen.

Zaalhockey start voor onze selectieteams komende week al daar zij geen veldwedstrijd meer hebben dit kalenderjaar. De breedteteams nog wel, dus starten deze een week (49) later in de zaal.

Maar liefs 47 teams gaan dit seizoen zaalhockeyen en daar zijn we als club ontzettend trots op. Wel brengt dit de nodige uitdagingen met zich mee voor wat betreft het inplannen van de trainingen. Met een beperkte beschikbaarheid
van de manege (NSG, KNHB en Radboud/Apeliotes maken ook gebruik van de manege) en sporadische uren in andere zalen te Nijmegen, Wijchen en Groesbeek, is het een hele klus om elk team (veel) te laten trainen. Desondanks lijkt het mogelijk om dit seizoen elk team elke week minimaal een uur te laten trainen! Alleen in week 50 (9-13 dec) komen we echt wat uren tekort doordeweeks, dus hebben we enkele teams in het weekend ingedeeld. Dit zijn teams die pas in januari weer de eerstvolgende wedstrijden spelen. Afgelopen jaren trainde veel breedteteams soms maar 5-6 maal in totaal, dus dit lijkt ons een mooie verbetering.

Verder hebben we in de meeste gevallen al een trainer weten te regelen voor de zaaltraining. Staat er nog geen naam bij een trainingstijd, dan komt het technisch hart daar zsm op terug. We zijn nog druk aan het regelen en onderhandelen met
diverse trainers binnen de club. Kan een team zelf iemand regelen voor een training waar nog geen trainer aan gekoppeld is? Stuur hem of haar dan svp door naar Niels Papen (TM) of Marnix van Trigt (VM). Zijn we altijd blij mee!

De A12/C12 teams zijn door ons op de best mogelijke tijdstippen ingedeeld. Commissie Top stemt dit verder af met de teams.

Wil een team al komende week (48, 25-29 nov) een keer oefenen in de zaal? Dat kan! Meld je dan bij Niels of Marnix en dan kijken we of er een plekkie is.
Wel dient het team dan zelf een trainer te regelen. Zaalmaterialen regelen wij.

Het technisch hart probeert eind volgende week het trainingsschema voor de maand januari en februari '20 online te zetten en ter afsluiting willen we nogmaals alle breedteteams attenderen op de zaal coachavond van a.s.maandag 25 november,om 19.00 uur in het clubhuis. Voor de nodige nuttige informatie om goed het zaalseizoen in te gaan en om de beloofde inspeelballen in ontvangst te nemen.

Namens de zaalcommissie en het technisch hart.....dank.

 
Geplaatst op 22-11-2019 | Zaalhockey

Gerelateerde nieuwsberichten

Dag manege....

Sponsoren