Reminder: inleveren materialen!

Nieuws afbeelding

Beste leden en begeleiders,

Reminder - reminder - reminder! Verplicht voor juniorenteams breedte en teams zonder vaste keeper plus keepers die stoppen na dit seizoen!

Ook dit jaar organiseren wij weer een aantal dagen waarop de jeugd- en jongste jeugdteams in de gelegenheid worden gesteld om de trainings- en keepersmaterialen in te leveren. Vanwege de Corona maatregelen dienen de materialen dit jaar ingeleverd te worden in de kelder bij kleedruimte 3 en 4 (dus niet in het chalet)!!!

De volgende materialen willen wij weer graag in ontvangst nemen:

Keeperstas

Teams die geen vaste keeper hebben en een keeperstas hebben ontvangen dienen deze weer in te leveren tijdens een van de inleverdagen (zorg ook dat het keepersshirt in de tas zit).

Veldmaterialen

NMHC ballentas - groot

Waterballen (30 nieuwe waterballen)

Hesjes (minimaal 7)

Pionnen (40 stuks)

Zaalmaterialen

NMHC ballentas - klein

Zaalballen (6 stuks)

Inleverdagen (vandaag en zaterdag nog)

Woensdag 08-07 van 15.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 11-07 van 10.00 tot 12.00 uur

Vaste keepers die stoppen

Keepers die hun lidmaatschap opgezegd hebben dienen de in bruikleen gegeven keepersmaterialen en locker ook weer in te leveren.

Ook wanneer je dit leest en niet de begeleider bent (of was) van een team dit seizoen, check graag even bij het team/de coach of manager of dit bekend is en geregeld wordt.

Voor het begin van de competitie zullen wij de data bekend maken waarop de trainingsmaterialen en keeperstassen weer opgehaald kunnen worden.

Groet,
Materialencommissie


 
Geplaatst op 8-7-2020 | Laatste Nieuws