Opbrengst BFF SOS Kinderdorpen!

Nieuws afbeelding

Knappe opbrengst Blue Family Foundation van hockeyclub Nijmegen voor SOS Kinderdorpen!

Met de overhandiging van een levensgrote cheque van Blue Family Foundation is de opbrengst van het afgelopen hockeyseizoen voor SOS Kinderdorpen bekend gemaakt:4.829,48.

"Wij zijn enorm dankbaar voor dit mooie bedrag en het zal ons helpen impact te maken”, aldus Michel Koremen van SOS Kinderdorpen die samen met collega Donate Vonk naar hockeyclub Nijmegen waren afgereisd om de cheque in ontvangst te nemen. Direct na de wedstrijd Nijmegen Dames 1 – Rotterdam Dames 1, werd in bijzijn van speelsters (aanvoerster Tessa Schoenaker en Mauri Kleinschiphorst) van de Nijmeegse damesploeg de cheque onthuld door enkele van de kinderen die ook bij de actie ‘Knaak voor Raak’ betrokken zijn.

"Hockeyclub Nijmegen streeft een duurzame groei na en daarom komt duurzaamheid in allerlei facetten van onze club naar voren. Met Blue Family Foundation geven wij bijvoorbeeld met verbindende activiteiten van sport, plezier en sponsoring ook invulling aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een opbrengst te genereren voor –in dit geval- SOS Kinderdorpen, waar de familiefactor ook een cruciale rol speelt voor kinderen die in de zorg van die organisatie verblijven.” Dat liet Vicevoorzitter Jeroen de Haas weten bij de overhandiging, kort voor aanvang van de wedstrijd Nijmegen Heren 1 – Cartouche Heren 1. "Ondanks dat wij een vereniging zijn waar dus alle kleine beetjes helpen, mogen we echt trots zijn op deze opbrengst, zelfs na maar zo’n kort seizoen met zoveel hindernissen.”

Vanzelfsprekend zijn de activiteiten niet eenmalig en gaan deze het komende seizoen ook weer verder. Doe je mee?

Iedereen nogmaals dank voor jullie bijdrage. En ben je geïnteresseerd om iets te organiseren, bij te dragen of anderszins te ondersteunen met de leuke en goede dingen die Blue Family Foundation doet? Meld je even via [email protected]of neem contact op met [email protected].
 
Geplaatst op 8-9-2020 | Organisatie