Geen zaalhockey dit seizoen!

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders van leden en begeleiders,

Met de deur in huis vallend: als N.M.H.C. "Nijmegen” gaan we niet de zaal in.

Het is geen leuke maar wel een afgewogen en noodzakelijke beslissing.

Geen zaal?

- Als N.M.H.C. "Nijmegen” willen we hockey veilig kunnen aanbieden. Het spelen van zaalhockey ten opzichte van veldhockey geeft een verhoogd risico op besmetting.

- Het overgrote deel van de teams heeft aangegeven niet de zaal in te willen. Dank voor de input die we van vele teams hebben mogen ontvangen.

- We kiezen voor de grootste kans op hockey speelminuten. Maximaal hockey voor alle leden.

- De meeste hockeyclubs in de nabije omgeving kiezen ook voor de midwintercompetitie. Hierover is tussen de verschillende verenigingen uit de regio onderling overleg geweest.

- Tot slot: als bestuur willen we de financiële risico’s beperken, zowel voor de club (accommodaties) als voor de leden (zaalcontributie). Het ziet er bovendien naar uit dat de komende tijd aanscherpende corona maatregelen worden aangekondigd. De risico’s op niet spelen nemen dus alleen maar toe.

We raden het ook het af om op eigen initiatief alsnog met je team de zaal in te gaan. We zijn nog aan het kijken of de jongste jeugd wel (beperkt) de zaal in kan, omdat daar de risico’s gering lijken. Op dit moment kunnen we daarover nog geen toezeggingen doen.

Midwintercompetitie

De KNHB gaat een midwintercompetitie organiseren. Lekker buiten. Het zal best frisjes zijn. Maar met de winters die we de afgelopen jaren hebben gehad verwacht N.M.H.C. "Nijmegen” dat we buiten veel hockeyminuten kunnen gaan maken.

De hoogte van de contributie voor de midwintercompetitie moeten we nog vaststellen, daar komen we zo snel mogelijk op terug.

We zullen er als club alles aan doen te zorgen dat spelers maximaal hockey krijgen aangeboden en een mooi winterseizoen tegemoet gaan!

Bestuur en Zaalcommissie

N.M.H.C. "Nijmegen"


 
Geplaatst op 11-10-2020 | Zaalhockey

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.