Midwinter competitie vervalt

Nieuws afbeelding Beste leden en ouders van leden,

De overheidsbesluiten van 3 november dwingen de KNHB ertoe de zaalhockeycompetities seizoen 2020-2021 te annuleren. Op dit moment is het in elk geval niet mogelijk tot en met het weekend van 12 en 13 december competitie te spelen. Ook is er nog veel onzekerheid over de (lengte van) de opstartperiode daarna. Dat maakt dat er te weinig speelweekenden over zijn om een volwaardige competitie aan te kunnen bieden. Daarnaast is het bijvoorbeeld op dit moment niet in te schatten vanaf welk moment de seniorenteams weer mogen trainen zonder 1,5 meter afstandsbeperking.

Voor de organisatie van de midwintercompetities gaan helaas dezelfde punten op als voor de zaal. De nieuwe overheidsbesluiten van 3 november en verlenging van bestaande maatregelen dwingen de KNHB ertoe de hervatting van de reguliere veldhockeycompetities uit te stellen tot januari 2021. Dat maakt het niet mogelijk een volwaardige midwintercompetitie aan te bieden waardoor helaas ook de midwintercompetities komen te vervallen dit seizoen.

Lees het gehele artikel van de KNHB, inclusief alle scenario's voor de mogelijke herstart van de veldcompetitie op: https://www.knhb.nl/nieuws/nieuwe-maatregelen-overheid-van-invloed-op-veld-zaal-en-midwintercompetities

Met sportieve groet,

Marnix van Trigt
Verenigingsmanager

 
Geplaatst op 5-11-2020 | Laatste Nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Trainen in december
Corona update 4/11

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.