Jeugd mag door, senioren niet helaas

Nieuws afbeelding
Beste leden, ouders van leden en begeleiders,

Na de nieuwe maatregelen vanuit de overheid die gisterenavond met ons zijn gedeeld, wensen we allereerst iedereen weer veel sterkte!

Al vanaf maart doet onze mooie vereniging er alles aan om, binnen de gestelde richtlijnen, zoveel mogelijk hockey te faciliteren. Gelukkig mag onze jeugd ook nu  'normaal' blijven trainen en (onderling binnen NMHC "Nijmegen") oefenwedstrijden spelen. Gezien de huidige situatie zijn we daar heel erg blij mee!

Helaas mogen de senioren (18+) niet meer het veld op. Een flink aantal teams waren net opgestart met lichte training in kleine groepjes. Hopelijk kunnen we daar na 19 januari van het nieuwe jaar weer een positief vervolg aan geven.

Nu veel wegvalt voor ons allemaal, maar het nog wel een dragelijke hockeytemperatuur is, willen we proberen ook tijdens de kerstvakantie een aantal dagen per week het complex open te houden voor jeugdtraining. 

Op ma 21/12 t/m wo 23/12 & ma 28/12 t/m wo 30/12 is het complex voor de jeugdteams geopend van 12.00 - 16.30 uur, mits teams zich aanmelden bij Marnix van Trigt ([email protected]). Niet aanmelden is niet trainen (of de kans dat het complex gesloten is). Een team dient zelf de training te verzorgen, eventueel in overleg met de huidige trainer(s). Maak er gebruik van!

Blijf gezond en met sportieve groet,
Bestuur en Verenigingsmanager NMHC "Nijmegen"

 

 
Geplaatst op 15-12-2020 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.