Agenda Februari - alle lijnen!

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders van leden en begeleiders,

Na de persconferentie van het demissionaire kabinet van gisterenavond is er voor al onze leden en begeleiders m.b.t. hockey helaas niets veranderd. We gaan bij onze mooie vereniging dus vrolijk op de ingeslagen weg door:

Senioren
Onder aanvoering van bestuurslid senioren Manja den Heijer kunnen onze seniorenteams momenteel op zondag-overdag trainen in groepjes van twee (met een maximum van acht personen per helft). Zodra er een einde komt aan de avondklok, is het voor deze teams weer mogelijk om op de gebruikelijke tijd doordeweeks te trainen.

Dames 1 & Heren 1
Voor onze topteams is het een enorme uitdaging om fit en in vorm te blijven. Met aangepaste trainingen op het veld en veel kracht- en conditietraining er omheen doen de teams er alles aan om hopelijk op enige termijn weer te kunnen vlammen.

Junioren
Bijna alle juniorenteams trainen al de gehele ‘winterstop’ lekker door. Daarnaast spelen veel teams onderlinge oefenwedstrijden op zaterdag en doen (bijna) alle teams binnenkort mee aan de ‘In 1906 is 't allemaal begonnen’-cup.
Voor de C- en D-jeugd gaat Dames 1 hoogstwaarschijnlijk tijdens de voorjaarsvakantie een clinic aanbieden. Daarover spoedig meer!

E8-tallen
Deze teams zijn bijna drie weken geleden al begonnen met trainen, meestal tweemaal in de week. De carrousel training start na de voorjaarsvakantie weer.

E6-tallen, F- en Benjamins teams
Al onze jeugdtrainers, ouders en stagiaires van het ROC staan te popelen om weer training te mogen geven. Op woensdag 17 februari, tijdens de voorjaarsvakantie, gaan we van start op de gebruikelijke tijden (14:45 of 16:00 uur).

Funkey
Omdat het toch nog vaak aan de koude kant is, start de Funkey één weekje later: op woensdag 24 februari staat om 16.00 uur het hele team klaar om de allerkleinsten te ontvangen en ze fijn een klein uur te trainen. Leuk!

Keeperstraining selectieteams is inmiddels weer gestart.

Keeperstraining voor de breedte jeugd, inclusief jongste jeugd, start binnenkort. Over de precieze data spoedig meer.

Looptraining start normaal gesproken ook weer na de voorjaarsvakantie.

We zijn en blijven positief, kijken dagelijks met plezier naar het vele hockey op onze velden en hopen dat iedereen gezond blijft.

Namens de vele betrokken commissies, vrijwilligers en organisatie,

Met sportieve groet,
Marnix van Trigt
Verenigingsmanager 
Geplaatst op 3-2-2021 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.