Terugblik ALV

Nieuws afbeelding
Beste leden, ouders van leden en vrijwilligers,

Gisterenavond tijdens de ALV is Maike Pollaert gekozen tot nieuwe vicevoorzitter van onze vereniging. We wensen haar veel plezier en succes met deze uitdagende bestuursfunctie.

Raymond Phijffer werd vervolgens volkomen terecht (aldus de redactie én aanwezigen) benoemd tot lid van verdienste van NMHC "Nijmegen" voor zijn jarenlange inzet voor onder andere de PitcherClub en de sponsorcommissie.

Ook werd er een prachtig filmpje getoond (dank Peter Paul Geraeds!) met het seizoen 2020-2021 in vogelvlucht. Aanrader! https://youtu.be/voJKgi8Ta1o

We kunnen toch stellen dat NMHC "Nijmegen" het bijzondere coronajaar goed en sportief heeft overleefd. De (jongste) jeugd heeft nog nooit zoveel wedstrijdminuten gespeeld. Dat is dan het voordeel van de veelheid aan (jongste) jeugdteams bij NMHC. Bijna elke week stond er een wedstrijd op het programma, zij het zonder de competitiespanning; de eer stond wel in elke pot op het spel.
Voor de senioren begon het seizoen hoopgevend. Tot oktober is er volop gespeeld. Echter, de herfstkampioen is ook de uiteindelijke kampioen geworden. Als doekje voor het bloeden is er nu een mooie regionale mini-competitie gaande en is per 5 juli de zomeravond competitie met 10 teams gestart.
De gemiste hockeyminuten zijn natuurlijk op geen enkele manier in te halen. Maar met de succesvolle BINGO, de ONLINE Pubquiz, het "Corona tegoed" voor seniorenteams én het bezoek van de goede Sint kunnen de senioren met een glimlach terugkijken op het afgelopen seizoen.

Het komend seizoen bestaat NMHC "Nijmegen" 115 jaar. Het 23e lustrum gaan we groots vieren. Het Blauwe Virus waart nu al rond, R-waarde 100. Waarover later meer.

NMHC "Nijmegen"

 
Geplaatst op 8-7-2021 | Laatste Nieuws