Super Sunday en polsbandjes

Nieuws afbeelding
Beste leden, ouders van leden, gasten en vrijwilligers,

Met de stijgende 'corona' testcijfers in het achterhoofd, een onzekere winter voor de boeg en diverse berichten als
https://www.telegraaf.nl/ nieuws/1774231659/bruls-tegen- sportclubs-kantines-moeten-qr- code-beter-handhaven?utm_ source=whatsapp&utm_medium= referral&utm_campaign=whatsapp in de media, hebben we besloten om ipv de geldende maatregelen in de kantine tijdens drukke (gezellige) momenten met polsbandjes te gaan werken. Bijvoorbeeld tijdens de Super Sunday van vandaag en 31 oktober.

Er zullen dan vrijwilligers van NMHC "Nijmegen" bij beide deuren van de kantine staan om zowel de polsbandjes uit te reiken als te controleren op het in bezit hebben van. Op deze momenten is het dus voor iedereen van 13 jaar of ouder alleen mogelijk om de kantine te betreden met een polsbandje. Het bandje is bij de vrijwilliger te verkrijgen wanneer men aan de volgende eisen voldoet:

- vaccinatiebewijs (volledig, QR)
- testbewijs (niet ouder dan 24 uur)
- herstelbewijs (min. 11 tot max. 180 dagen geleden)

Op de dagen dat we geen mensen aan de deur hebben staan, doen we een beroep op jullie allen. Kom svp alleen in de kantine wanneer je aan bovenstaande eisen voldoet. Blijf anders lekker buiten en laat eventueel iemand anders een consumptie voor je halen.

We rekenen op je medewerking!

Fijne Super Sunday!


 
Geplaatst op 17-10-2021 | Laatste Nieuws