Hockey vanaf 19/12

Nieuws afbeelding
Beste allemaal,

Na de persconferentie van hedenavond is de boodschap duidelijk: vanaf morgenochtend 19 december kan er niet meer in de zaal gehockeyd worden tot (waarschijnlijk) 15 januari van het nieuwe jaar.

Dat betekent onder andere dat de zaal keepersclinic van 27 december helaas komt te vervallen. Het nieuwe trainingsschema voor de komende weken in de zaal kan de overvolle prullenbak in en als klap op de vuurpijl zal de populaire nieuwjaarsborrel van het bestuur worden uitgesteld.

Maar....(alleen) de jeugd mag tot 17.00 uur nog wel buiten sporten, dus daar springen we (wederom) graag op in. De club is de komende twee weken dan ook op de volgende dagen en tijdstippen geopend voor training of onderlinge oefenwedstrijden:

Maandag 20/12 tm vrijdag 24/12 van 13.00-17.00 uur.

Maandag 27/12 tm donderdag 30/12 van 13.00-17.00 uur.

Vrije inloop voor training (met eigen trainer). Oefenwedstrijden graag in afstemming met Marnix.

Ouders mogen nog steeds niet aanwezig zijn bij training of oefenwedstrijden, alleen begeleiding.

We hopen dat het de teams lukt hier gebruik van te maken! Eind december communiceren we de mogelijkheden op het veld voor de eerste twee weken van het nieuwe jaar.

Dankbaar dat we -op een enkele wedstrijd na- de gehele eerste seizoenshelft op het veld hebben mogen staan en dat veel jeugdteams de afgelopen weken ook nog in de zaal hebben gespeeld.

We wensen iedereen de komende tijd het allerbeste toe. Blijf veilig en hopelijk is er in de loop van het nieuwe jaar weer ruimte voor (meer) hockey en een wederzien.

Namens het bestuur van NMHC "Nijmegen",

Met sportieve groet,
 
Marnix van Trigt
Verenigingsmanager

 
Geplaatst op 18-12-2021 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.