Update blaashal en zaalseizoen

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders van leden,

Met een beetje geluk tikken we later deze week in Nijmegen nog de 20 graden aan, maar over een ruime maand barst het zaalseizoen toch echt weer los. Velen van jullie kijken daar al enorm naar uit, wij als bestuur en zaalcommissie zeker ook!

We praten jullie graag kort even bij over de stand van zaken rondom de zaalfaciliteiten.

Afgelopen anderhalf jaar heeft de Projectgroep Blaashal heel veel tijd en goede energie gestopt in het onderzoeken van de mogelijkheden met betrekking tot het aanschaffen van een blaashal voor onze mooie club. Daar zijn heel veel positieve bevindingen uit voortgekomen, waaronder een vergunning. Daar zijn we heel blij mee!

Echter heeft het bestuur moeten besluiten de hal op dit moment nog niet aan te kopen, gezien het grote risico omtrent de hoge energiekosten en de onzekerheid die corona nog steeds met zich meebrengt. Maar uitstel wil niet zeggen afstel; we zullen naar aanleiding van de ontwikkelingen komend jaar opnieuw de afweging maken.

Ondertussen is er al veel tijd gestopt in het vastleggen van verschillende sporthallen- en zalen voor komend zaalseizoen en er zijn flink wat uren bij elkaar gesprokkeld om de teams die zich hebben opgegeven lekker te laten trainen in de zaal.

Wanneer het competitieschema van de bond half november bekend wordt gemaakt, zal er zo snel als mogelijk een trainingsschema gedeeld worden met de opgegeven begeleiders van de zaalteams. Overige informatie over trainers, zaalwacht, toegang zalen, materialen enzovoort zal daarin ook worden meegenomen.

Met sportieve groet,
Bestuur en zaalcommissie NMHC "Nijmegen"


 
Geplaatst op 24-10-2022 | Zaalhockey

Sponsoren

Agenda

16-10 BP Hockey Days