Wat een zondag!

Nieuws afbeelding Bevroren velden, motregen en mogelijk natte sneeuw op komst. De dag begon gisteren 'onstuimig'.

Voor 08.00 uur in de ochtend begonnen de eerste mensen van de club met het inspecteren van de velden en al snel bleek dat de wedstrijden van 10.00 uur afgelast zouden gaan worden. Vervolgens werd duidelijk dat ook de wedstrijden rond 12.00 uur niet door konden gaan. Balen!

Ondertussen waren er al flink wat commissieleden, bestuursleden en sponsoren druk in de weer om voor diverse activiteiten rondom de wedstrijd van Heren 1 alles klaar te zetten; de oliebollenkraam werd geplaatst, Austria Sport zette een mooie tent klaar op het terras en voor het sponsorevent werd er gesjouwd met heaters, dekentjes (met logo!) en lekkers. Ouders kwamen nog aangesneld om de laatste spandoeken voor Heren 1 op te hangen en vele handjes waren druk bezig in de keuken en achter de bar.

Maar of de wedstrijd van Heren 1 ├╝berhaupt door kon gaan en of dit op het (nog deels) bevroren hoofdveld zou zijn, was toch nog lang spannend. Met de hulp van vrijwilligers, waaronder Ton Sterk en Lex Leenen (manager H1) en diverse spelers van het team is het veld uiteindelijk klaargestoomd voor gebruik; grote klasse!

En het was niet voor niets, want onze heren hebben uiteindelijk de 3 belangrijke punten gepakt! Lees daar alles over via
https://hockey.nl/nieuws/promotieklasse-heren/het-hdm-van-het-oosten-op-weg-naar-droomdoel-de-hoofdklasse/

De wedstrijden die na 13.00 uur gelukkig wel door konden gaan, gezelligheid op het terras en uiteindelijk de lekkere muziek tijdens het TD van Dames 4 deden de rest: zondag werd voor velen toch nog een koude natte topdag!

Dank aan alle supporters, vrijwilligers, sponsoren en gasten! 

 
Geplaatst op 21-11-2022 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.