HNN week 3

Nieuws afbeelding
Handige Nijmegen Nieuwsfeitjes:

Als de vlokjes sneeuw tijdig door de winterzon verdwijnen, starten we a.s. zaterdag met de onderlinge MidWinter competitie voor de O8/O9/O10 jongste jeugd. We kijken enorm uit naar velden vol met enthousiaste kinderen die weer gaan hockeyen!

We zijn voornemens om later dit seizoen een seniorentoernooi te organiseren, tezamen met onze buren van Apeliotes (onderling toernooi). Heb je zin en tijd om dit te helpen organiseren? Stuur dan svp een berichtje naar Marnix ([email protected]/0650503690)

BP College gaat ism Nijmegen vanaf 6 maart weer starten met Hockey College. Hoofdklasse spelers, aangevuld met goede trainers van de Hockey Academy gaan tienmaal op maandag een leuke en leerzame training verzorgen. Aanmelden kan via BP College | KAMPEN, CLINICS EN TRAININGEN VOOR DE GEMOTIVEERDEā€¦ (leeftijd 8 t/m 14 jaar)

Over BP gesproken; de BP Hockey Days worden dit jaar georganiseerd tijdens de meivakantie op donderdag 4 en vrijdag 5 mei. Dat wordt knallen!
(leeftijd 8 t/m 16 jaar)

Veel dank aan het bestuur voor de gezellige nieuwjaarsborrel van afgelopen vrijdag!

Op zaterdag 4 maart zal het AB event worden gehouden op de vereniging. Via deze Clubapp en de mail is de oproep gedaan aan de AB jeugdleden om te helpen met organiseren. Het laatste AB event was een groot succes, dus we zijn benieuwd.....

Iedereen veel plezier met of bij de vele lekkere zaalwedstrijden komend weekend (Dames 1 en Heren 1 gaan op zondag vlammen, zie ander nieuwsitem)! 

Tot de volgende Nijmegen Nieuwsfeitjes!

 
Geplaatst op 19-1-2023 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.