Arbitrageheld Jeugd Gezocht!

Nieuws afbeelding
We zijn met spoed op zoek naar een arbitragecoördinator voor de jeugdwedstrijden op de zaterdagen!

In deze super belangrijke rol zorg je er o.a. voor dat de juiste jeugdscheidsrechters aan wedstrijden gekoppeld worden en dat zij goed begeleid worden. 
In de bijlage vind je het volledige profiel. Uiteraard mag deze vacature ook als duo-functie vervuld worden. Heb je vragen over de functie, dan kan je contact opnemen met [email protected] of [email protected].

Alle vrijwilligers zijn belangrijk voor onze mooie club. Maar in dit geval hebben we het niet zomaar over een 'super belangrijke rol'. Zonder scheidsrechters mogen er namelijk GEEN wedstrijden gespeeld worden.

Helaas is het tot op heden niet gelukt om een held te vinden voor deze vrijwilligersfunctie. Daarom zien we ons genoodzaakt er een betaalde functie van te maken. Deze extra kostenpost leidt onvermijdelijk tot een contributieverhoging van een paar euro voor (uitsluitend) (jongste) jeugdleden.

We hopen dat het in de toekomst blijft lukken om vrijwilligersfuncties in te vullen, zodat we samen een vrijwilligersvereniging kunnen blijven.

 
Geplaatst op 24-5-2024 | Arbitrage Bijlage

Sponsoren