Komend seizoen blaashal?!

Nieuws afbeelding

De plannen voor een blaashal zijn weer springlevend. Twee jaar geleden hebben we de plannen in de ijskast gezet vanwege onder andere Corona, dat is gelukkig allemaal al lang achter de rug.

Er is in de gemeente Nijmegen een groot gebrek aan zaalcapaciteit gedurende het winterseizoen. Het is elk jaar een stevige klus om genoeg zaalcapaciteit her en der in te huren. Daarnaast is de reisafstand naar de zalen veelal een praktisch probleem voor ouders en kinderen. Een eigen blaashal zou hiervoor grotendeels een uitkomst bieden.

De club beschikt over een vergunning voor een blaashal met een capaciteit van twee velden en een half trainingsveldje in het midden. De blaashal zal worden geplaatst op veld 5. We zijn in gesprek met scholengemeenschap NSG Groenewoud om de exploitatie samen op te pakken. Tijdens schooluren wordt de blaashal dan voor gymlessen gebruikt door NSG, buiten schooluren en in de weekenden door NMHC. Hiermee wordt de blaashal maximaal benut.

Om de blaashal te kunnen realiseren is uiteraard financiering nodig. Hiervoor zijn we voornemens fiscaal aantrekkelijke obligaties uit te geven waar iedereen die de club een warm hart toedraagt op kan inschrijven. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Wil je intussen meer weten over de opzet van de obligaties, kijk dan alvast op www.obligatieplan.nl


 
Geplaatst op 6-6-2024 | Accommodatie

Gerelateerde nieuwsberichten

Schoonmaken waterveld

Sponsoren