Trainingsschema 24-25 online!

Nieuws afbeelding
Beste leden, ouders van leden en begeleiders,

Het nieuwe 'concept' trainingsschema voor seizoen 2024-2025 voor zowel onze
junioren (o12 t/m 018) als de senioren staat inmiddels op onze website. Onder kopje 'hockey' en vervolgens 'trainingen' valt het schema in te zien en te downloaden.

Voor de jongste jeugd, Funkey, Benjamins t/m o10, staan wel al de trainingsdagen- en tijden in het schema. Over de trainers en de invulling van de trainingen worden teams in de loop van augustus geïnformeerd. Let goed op; een aantal tijden op woensdag zijn veranderd (!), oa voor de Jo8, Mo8 en de Jo10.

Het is een concept-schema en zal de komende weken nog her en der nog worden aangepast. Voor een aantal jeugdtrainingen zijn we nog in gesprek met potentiële trainers en dit zal voor aanvang van de eerste trainingen (eind augustus, data volgen binnenkort) geregeld zijn. Ook zijn een paar trainers nog in afwachting van hun schoolrooster. De aanpassingen in het schema zullen we in augustus doorvoeren, dus blijf het schema in de gaten houden svp.

Opleidingsteams kunnen iom de trainer starten vanaf maandag 12 augustus (bij ruim voldoende aanwezigen van het team).

Jongste jeugd & junioren:
Zodra de begeleiding van alle teams is ingeregeld, zullen we hen informeren over aanvullende zaken als oa keeperslockers en keeperstraining. Over dat laatste gesproken; ook voor wisselkeepers in de jeugd hebben we vanaf komend seizoen een keeperstraining op dinsdag van 1630-1730 uur. Voor de vaste keepers hebben we als vanouds de keeperstraining op woensdag. Meer informatie hierover volgt in augustus.

Senioren:
Met het vertrek van Frits is het momenteel nog onduidelijk hoe en wanneer we weer kunnen starten met de trainingen. Onder voorbehoud is dit vanaf maandag 19 augustus. Nieuwe teams zullen voorafgaand geïnformeerd worden over keepersmaterialen, trainingsmaterialen en overige puntjes.

Kan de jeugd niet wachten met hockeyen totdat het nieuwe seizoen begint? Schrijf hem of haar dan snel in voor de BP Hockey Summer Days op 8 & 9 augustus!
https://bpcollege.nl/evenementen/hockey-summer-days-2024-nmhc-nijmegen

We wensen alle leden, ouders van leden en vrijwilligers een hele fijne, warme en gezonde zomer!

Sportieve groet, mede namens

Rein Scheenstra - Technisch Manager Topjeugd
Christoph Deben - Technisch Manager Breedtejeugd
Seniorencommissie

Marnix van Trigt
Verenigingsmanager NMHC Nijmegen
 

 
Geplaatst op 9-7-2024 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.