Bestuurswissel!

Nieuws afbeelding Aan het aantal binnenkomende berichten per mail of app merken we dat de vakantieperiode rustig richting het einde begint te lopen. Voor ons, actieve commissieleden en/of medewerkers van de vereniging, is dat een goed teken; we gaan (bijna) weer hockeyen!

In de berichtgeving proberen we jullie het komend seizoen op allerlei manieren zo goed als mogelijk te informeren. En zo trappen we dit eerste item af met het kenbaar maken van niet één maar twee bestuurswisselingen die vlak voor de vakantie (24 juni jl) hebben plaatsgevonden tijdens de ALV. De Algemene Ledenvergadering waarin het bestuur heeft weergegeven dat het goed gaat met NMHC "Nijmegen". Twee geweldige nieuwe watervelden erbij, een vernieuwd zandveld, een organisatie die de zaakjes goed op orde heeft, topteams die naar verwachting meedraaien op landelijk niveau, meer dan 120 teams op de club en ga zo maar door.

En, zoals gezegd, hebben twee bestuursleden hun taken overgedragen na zich zes jaar (!) met ziel en zaligheid vanuit hun rol ingezet te hebben voor de vereniging.
Raymond Phijffer -kind van de club- en vice-voorzitter is opgevolgd door Jeroen de Haas. Daarnaast is Alex Wetzels, portefeuillehouder Junioren, opgevolgd door Erik Olde. Er is bij de laatste bestuursvergadering én de ALV uitvoerig afscheid genomen van Raymond en Alex en dat is niet meer dan terecht. Ook via deze weg willen we beide heren nog eenmaal heel erg bedanken voor al hun inzet. Jullie zijn toppers voor het leven!

De nieuwe bestuursleden, Jeroen en Erik, stellen we binnenkort aan jullie voor. We danken hen alvast voor het op zich willen nemen van deze mooie doch intensieve rol en wensen hen veel plezier en succes!

 
Geplaatst op 9-8-2019 | Organisatie

Gerelateerde nieuwsberichten

Marian bedankt!

Sponsoren

Agenda

26-2 D4 teambespreking