Openingstijden Meivakantie

Nieuws afbeelding Beste leden, ouders van leden en begeleiders,

Hierbij de openingstijden van ons mooie complex voor de meivakantie van zaterdag 1 mei t/m zondag 16 mei....en dinsdag 27 april = Koningsdag.

Jongste Jeugd:
Er is in beide weken geen training voor de Jongste Jeugd (Funkey t/m 8-tallen).
In de week van 10 mei is het complex wel op de gebruikelijke tijden open, maar zijn de trainers van de club (jeugdtrainers, ROC-stagiaires enz) niet aanwezig.
Op dinsdag 27 april, Koningsdag, zijn er geen trainingen voor de 8-tallen.

Junioren:
Er is in beide weken geen training voor de Junioren (A t/m D jeugd en G-hockey).
In de week van 10 mei is het complex wel op de gebruikelijke tijden open, maar zijn de breedte trainers niet aanwezig voor het geven van training. Velen van hen hebben de afgelopen maanden onafgebroken training gegeven (incl voorjaarsvakantie en winterperiode), dus hou daar svp rekening mee. Selectieteams kunnen zelf met de begeleiders afspraken maken over de mogelijkheid tot trainen tijdens de tweede week van de meivakantie.

Op zaterdag 1 & 15 mei is er ruimte voor het inregelen van oefenwedstrijden via de bekende weg. Op zaterdag 8 mei is het complex gesloten.

Op dinsdag 27 april, Koningsdag, gaan de trainingen voor zowel de selectieteams als de breedte gewoon door, mits de trainer beschikbaar is (overleg dus svp op voorhand).

Senioren:
Op de gebruikelijke trainingstijden is het complex de gehele meivakantie open voor training! Ook op 27 april, Koningsdag.
Tevens is er op zondag 2, 9 en 16 mei ruimte om te trainen en/of onderlinge oefenwedstrijden te organiseren.

Jeugd:
Van 3 t/m 5 mei is er weer Bovelander Hockey Camps op Nijmegen voor onze jeugd (6 t/m 12 jaar). Schrijf je snel in via https://www.bovelander.nl/locaties/nmhc-nijmegen/of kijk eerst naar het item hierover op de ClubApp of website (onder  'nieuws'). Superleuk, dus inschrijven maar!!

We wensen nu al iedereen een fijne meivakantie!

Sportieve groet,
Marnix van Trigt
Verenigingsmanager NMHC "Nijmegen"

 
Geplaatst op 15-4-2021 | Laatste Nieuws