Nieuwe TM: Raoul Grevenstuk

Nieuws afbeelding

Nieuwe Technisch ManagerRaoul Grevenstuk – Aanpassing Technisch Hart

Per 1 augustus begint Raoul Grevenstuk (48) als Technisch Manager bij onze club. Hiermee vervangt hij Niels Papen die aan het einde van dit seizoen vertrekt. Naast de benoeming van een nieuwe Technisch Manager wordt het zogenoemde Technisch Hart verder aangepast.

Het Technisch Hart wordt tot nu toe nog gevormd door Paul de Ruijter (Technisch Directeur), Niels Papen (Technisch Manager) en Tessa Schoenaker (Technisch Coördinator). De afgelopen periode hebben zij hard gewerkt aan het opzetten en het uitrollen van een technisch beleidsplan. Hiermee hebben we als club een goede stap gezet. Het komend seizoen zal dit plan verder worden geïmplementeerd. Het bestuur heeft besloten om dit in een nieuwe opzet van het Technisch Hart te doen. Vanaf het nieuwe seizoen komt de functie van Technisch Directeur te vervallen. Daarnaast proberen we extra in te zetten op Technisch Coördinatoren, waardoor er nog meer nadruk komt te liggen op ondersteuning van onze trainers en spelers op het veld. We zijn in overleg met Paul de Ruijter om te bezien hoe hij in een andere rol betrokken kan blijven bij de club.

We zijn erg verheugd dat Raoul onze club komt versterken. Raoul heeft een lange staat van dienst in de hockeywereld. Op dit moment is hij Technisch Directeur van hockeyclub AMVJ in Amstelveen. Hij vervult daar ook de rol van trainer/coach Heren 1. Daarvoor is hij in verschillende rollen actief geweest bij onder andere HGC in Wassenaar, LOHC (Leidsche en Oegstgeester Hockeyclub), AH&BC (Amsterdam), Hockeyvereniging MYRA Amstelveen, HC De Reigers en HC Bloemendaal. Raoul zal binnenkort al enkele dagen mee gaan lopen op de club om zo alvast de sfeer te proeven en een goede start in augustus te vergemakkelijken.

We willen Niels en Paul bijzonder bedanken voor hun inzet de afgelopen paar jaar en daarnaast wensen we Raoul heel veel plezier en succes toe!

Bestuur
NMHC "Nijmegen”


 
Geplaatst op 19-4-2021 | Organisatie

Gerelateerde nieuwsberichten

Kom bij de sponsorcommissie!

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.