Henk Peters leidt Tophockey bij NMHC “Nijmegen”

Nieuws afbeelding

Henk Peters is benoemd tot voorzitter van Stichting Tophockey Nijmegen (STN). Henk is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het bepalen en het uitvoeren van het beleid met betrekking tot Tophockey. Het betreft Tophockey van de jeugd tot en met de senioren. Een speerpunt hierbij is het verder uitrollen en optimaliseren van de jeugdopleiding en de aansluiting van de jeugd op de senioren. Hierbij zal nauw worden samengewerkt tussen breedte en top. Als club streven we naar een zo groot mogelijke doorstroming van de eigen jeugd naar de eerste elftallen.

Henk begon veertig jaar geleden met hockey bij HCM in Arnhem en is met een paar tussentijdse pauzes en uitstapjes gedurende een periode van dertig jaar actief bij NMHC "Nijmegen”. Hij speelde er als keeper in Heren 1. Als assistent-trainer was hij actief in het begeleidingsteam van Union Dames 1, Wageningen Dames 1 en Nijmegen Heren 1. Daarnaast trainde hij jarenlang de keepers van de eerste dames en herenteams van die clubs. Henk is vader van drie kinderen waarvan er twee hockeyen. Bij NMHC "Nijmegen” richtte hij 8 jaar geleden de Keepersclub op die uitgroeide in wat nu de Keeperscommissie is.

Door de benoeming van Henk moeten we op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de Keeperscommissie. We hopen deze vacature op korte termijn in te kunnen vullen. Tot die tijd zal Henk de honneurs blijven waarnemen.

Henk volgt in zijn functie Theo Geominij op die reeds in juni vorig jaar heeft aangegeven te zullen stoppen als bestuurder van STN. Het bestuur wil Theo nogmaals hartelijk danken voor zijn jarenlange inzet voor het Tophockey binnen onze mooie club.

Daarnaast willen we graag de leden van de projectgroep Tophockey bedanken voor hun werk de afgelopen maanden. Ton Sterk, Frank Tierolff, Paul de Ruijter, Jeroen de Haas, allen heel veel dank voor de tijd en energie die jullie er in hebben gestoken! De projectgroep Tophockey werkt nu aan een plan Tophockey dat binnenkort zal worden afgerond. Henk zal hier uiteraard nu bij aanhaken.

Tot slot, wensen we Henk veel succes en plezier toe in zijn nieuwe rol!

Bestuur NMHC "Nijmegen” 
Geplaatst op 29-4-2021 | Laatste Nieuws