Teamindeling jeugd ONLINE

Nieuws afbeelding Beste junioren, jongste jeugd en ouders,

Teamindeling 2021-2022

De indeling van de breedte teams voor het komende seizoen 2021-2022 is zojuist bekend gemaakt. In de NMHC "Nijmegen" ClubApp kan iedereen dan bekijken in welk team en met welke spelers zij het komende seizoen gaan spelen (misschien eerst even uit en inloggen). Het kan zijn dat de team-indelingen in de app niet direct zichtbaar zijn om technische redenen. Probeer het dan graag een paar uur later of de volgende dag nog een keer.

Reageren
Zoals elk jaar hebben de jongste jeugdcommissie, juniorencommissie en commissie Topjeugd heel veel tijd gestoken in de nieuwe indeling en daarbij geprobeerd om met alle wensen rekening te houden. Mocht je willen reageren op de indeling van de breedte teams, dan kan je t/m woensdag 16 juni een mail sturen aan de lijncoördinator. De contactgegevens van de coördinatoren zijn terug te vinden op onze website. Je ontvangt dan voor 4 juli een reactie. Alle reacties die na 16 juni bij ons binnenkomen kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen.

Over vragen met betrekking tot de eerstelijns teams kan je contact opnemen met de commissie Topjeugd via [email protected]

Begeleiding seizoen 2021-2022
Ook komend seizoen zoeken wij weer voor alle breedte teams enthousiaste en betrokken coaches en begeleiders. Heel graag horen wij nog voor de aanvang van de zomervakantie welke ouders deze taken op zich willen nemen. Dit is van groot belang, want zonder begeleiding mag een team niet deelnemen aan de competitie (dit geldt niet voor de Benjamins). Wil je liever training geven dan coachen of begeleiden, neem dan graag contact op met Marnix van Trigt via vere[email protected]/0650503690. Om zowel het coachen als het trainen voor een ieder wat (nog) aantrekkelijker te maken, zetten we op korte termijn een uitgebreide toolkit op onze website.

We wensen iedereen nu alvast mooie en veilige zomermaanden én een sportief nieuw hockeyseizoen toe!

Met sportieve groet en namens,

Emil Zegers - voorzitter Jongste Jeugd commissie
Asha Parisius - voorzitter Juniorencommissie

 
Geplaatst op 13-6-2021 | Jeugd

Gerelateerde nieuwsberichten

JD1 wint top-toernooi

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.