JD1 wint top-toernooi

Nieuws afbeelding JD1 kampioenen van het Jeugd Hoofdklasse Toernooi bij Schaerweijde in Zeist!

Vorige week heeft JD1 na 3 gewonnen wedstrijden de finale van het toernooi bereikt. Vanmorgen stond JD1 van NMHC in de finale tegen Schaerweijde JD1. Binnen 2 minuten stond het 0-2 voor NMHC. In het tweede kwart kwam de aansluitingstreffer van Schaerweijde 1-2. Daarna scoorde NMHC de 1-3 en 1-4. Met nog zo’n 20 minuten te spelen maakt Schaerweijde de 2-4. In het laatste kwart werd het steeds spannender, want Schaerweijde scoorde 3-4 en snel daarna ook de 4-4. Zelfs kansen op 5-4 voor Schaerweijde, de bal kwam gelukkig op paal. Met een strafcorner voor NMHC en daarmee de beslissende goal heeft NMHC JD1 het toernooi gewonnen.