Even voorstellen: staf D1

Nieuws afbeelding

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn volop in gang. Tijd om de vernieuwde technische staf van Dames 1 voor te stellen. 

De staf bestaat het komende seizoen uit de reeds eerder voorgestelde nieuwe hoofdcoach Richard de Snaijer. Daarnaast zal Bas de van der Schueren wederom aantreden als assistent trainer/coach. Het komend jaar zal hij deze taak samen met Yvonne van den Hoorn op zich nemen. Yvonne is als oud-Dames 1 speelster en oud-trainster van een groot deel van de huidige dames 1-selectie een goede bekende van de club en heeft zelf ruime ervaring met hockey op het hoogste niveau.

De technische staf is verder uitgebreid op het gebied van krachttraining. De krachttraining zal het komende jaar door Wille Harhuis worden verzorgd. Willy is ook de vaste krachttrainer van Heren 1. Ook is er een nieuwe keeperstrainer: Peter van Emst. Peter geeft al aantal jaren keeperstraining aan onze eerstelijns jeugdteams en is daarnaast onderdeel van KeepersNL: de verzamelde keeperstrainers van de Nederlandse jeugdselecties.

Fysiotherapeutische ondersteuning en fysieke testen worden als vanouds door Fysiotherapie Bottendaal verzorgd. De grote regelaar en manager van Dames 1 is dit jaar weer Titus Merx.

Heel veel succes het komende seizoen!

(Op de foto, van links naar rechts: Bas de van der Schueren, Richard de Snaijer, Yvonne van den Hoorn, Willy Harhuis. Peter van Emst ontbreekt op de foto)


 
Geplaatst op 11-8-2021 | Laatste Nieuws