Stand van zaken clubkleding

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders van leden,

Zoals jullie weten is NMHC "Nijmegenā€¯ samen met retailpartner Austria Sport een samenwerking aangegaan met The Indian Maharadja. Eerder gaven we aan dat de nieuwe wedstrijdshirts medio/eind september beschikbaar zouden zijn. Helaas is door o.a. de nasleep van Corona en piekdrukte in het nieuwe hockeyseizoen de levering extra vertraagd. Ondanks de vele inspanningen vanuit alle partijen is de verwachte levertijd van de nieuwe wedstrijdshirts opgeschoven naar eind november. Hetgeen betekent dat we helaas nog iets langer geduld moeten hebben.

Thuis-tenue
We raken hierdoor voor bepaalde maten net door de voorraad oude shirts heen. Deze wordt daarom aangevuld met een nagenoeg zelfde hockeyshirt (zonder kraagje) van The Indian Maharadja in onze clubkleuren (met daarop het NHMC"Nijmegen" logo en de betreffende sponsoren). Dit is een tijdelijke oplossing, want ook deze shirts kunnen straks omgewisseld worden voor het nieuwe wedstrijdshirt.

Heb je nog geen shirt omdat je nieuw lid bent of past het huidige niet meer, neem dan even contact op met Austria Sport.

De foto bij dit item toont alvast een sneak preview van het design voor de jeugd. Wat worden ze mooi!

Uit-tenue
Ook de rode uit-shirts (met kraag zoals het thuisshirt) zijn vertraagd. Om die reden hebben we een alternatief voor degene die er direct een wil hebben.

We hebben met Austria Sport afgesproken dat de rode uit-shirts zonder kraag van Indian Maharadja (die wel snel te leveren/voorradig zijn) ook besteld kunnen worden. Deze worden dan bedrukt met de juiste NMHC"Nijmegen" uit-shirt sponsoren van de betreffende lijn. Deze zijn dan binnen enkele dagen gereed.

Wil je het rode shirt passen en/of bestellen, neem dan even contact met Austria Sport op. De seniorenteams die zich eerder gemeld hebben met een bestelling i.p.v. het bartegoed ontvangen van ons nog persoonlijk bericht over het bestelproces.

Rokjes, broeken en sokken
De rokjes en broeken van The Indian Maharadja waren al te koop bij Austria Sport en daar kunnen we nu de blauwe NMHC"Nijmegen" sokken aan toevoegen. Die liggen vanaf vandaag bij Austria Sport in de winkel.

De rode NMHC "Nijmegen" sokken zullen vanaf half oktober verkrijgbaar zijn. Daarmee is een complete uitset (wedstrijdshirt + sokken) vanaf half oktober verkrijgbaar tegen de mooie set prijs van €29,95. Goed nieuws dus!

Omruilen shirts
Zodra de wedstrijdshirts binnen zijn horen jullie hoe het ruilproces gaat plaatsvinden. Om jullie geduld te waarderen ontvangen alle leden straks bij het omruilen van de shirts een kortingsbon die wordt aangeboden door Austria Sport.

Hoe jammer ook, we vragen jullie om nog even geduld te hebben! We houden jullie op de hoogte!

Met vriendelijk groet,
Kledingcommissie NMHC "Nijmegen" 


 
Geplaatst op 21-9-2021 | Laatste Nieuws