Teamindeling seizoen 2022-2023

Nieuws afbeelding
Vanaf nu is de teamindeling van seizoen 2022-2023, als het goed is, zichtbaar in onze NMHC "Nijmegen" ClubApp. Onder 'teams' zie je jouw (zoon's of dochters) nieuwe team staan bij 'Persoonlijke teams'. Om vervolgens de nieuwe teamgenoten te zien klik je op de nieuwe teamnaam en kijk je vervolgens rechtsboven bij 'Team'. Snap je 'm nog? :-)

Bovenstaande geldt overigens nog niet voor de Benjamins en Funkey; volgt later.

De lijnco√∂rdinatoren, co√∂rdinator Tophockey en het Technisch Hart hebben er zoals ieder jaar alles aan gedaan om zoveel mogelijk rekening te houden met capaciteiten, ontwikkelingen over de afgelopen periode, motivatie, mentaliteit, sociale vaardigheden, specifieke wensen etc van onze jeugdspelers en speelsters. Toch realiseren we ons dat niet alle leden zich 100% kunnen vinden in de gemaakte keuzes. Met ca 1000 jeugdleden blijft het ieder jaar een enorme puzzel om tot een goede indeling te komen. Vele leden zullen tevreden zijn, maar enkele leden zullen mogelijk teleurgesteld zijn. Mocht je echt ruggespraak willen over de achtergrond van deze keuzes, stuur dan een mail naar [email protected] om een afspraak te maken voor zaterdag 25 juni met daarin jouw vraag. Houd graag de toon van deze mail wel zakelijk en respectvol anders nemen we de mail niet in behandeling (en vanzelfsprekend is het niet mogelijk om alsnog het lidmaatschap op te zeggen wanneer de indeling niet helemaal naar wens is).

Trainingen ma 27 t/m vr 1 juli 2022
Van ma 27 juni t/m vr 1 juli trainen alle selectieteams indien mogelijk enkele keren in de nieuwe samenstelling om elkaar alvast te leren kennen. De (nieuwe) trainer/coach zal daarover contact opnemen met de teamleden. De trainingen zijn op de tijdstippen van de teams van het 'huidige' seizoen 2021-2022. Indien er breedteteams in de nieuwe samenstelling willen trainen (op ma t/m do tussen 16.00-19.30 uur, zelf trainer verzorgen), dan kan men dat aanvragen bij Marnix.

Witte rookavonden: zorg dat je erbij bent!
De Witte Rookavonden (informatieavond voor ouders) zullen dit jaar weer plaatsvinden op ma 27 juni t/m ma 4 juli. Je krijgt eerst informatie van de club over het seizoen en daarna gaan de ouders van elk team met elkaar in gesprek om elkaar te leren kennen, gegevens uit te wisselen en de (begeleiders) rollen te verdelen. Ook als je al bekend bent op Nijmegen, dus heel belangrijk om erbij te zijn. De data, tijdstippen per lijn staan in de agenda op de ClubApp en zijn ook onlangs gemaild.

Start trainingen:
- 1e training selectieteams (ABCD): week van 15 augustus
- 1e training breedte-teams (ABCD): week van 29 augustus
- 1e training jongste jeugd: week van 29 augustus
- 1e competitiewedstrijd landelijk AB: 3 september
- 1e competitiewedstrijd A t/m F: 10 september

Wij wensen de jongens, meiden en ouders heel veel plezier en succes met het nieuwe team!

 
Geplaatst op 20-6-2022 | Jeugd

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.