Henk Scholten Volvo en NMHC: sponsordeal

Nieuws afbeelding

We zijn verheugd te kunnen melden dat Volvo Henk Scholten en NMHC Nijmegen overeenkomst hebben kunnen bereiken over sponsorschap en samenwerking.

Volvo is sinds 1994 partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en investeert al meer dan 25 jaar structureel in de Nederlandse hockeysport. De laatste 12 jaar richten ze zich in het bijzonder op de talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. Dit doen ze niet alleen op nationaal, maar ook op lokaal niveau. En nu dus ook met NMHC Nijmegen.

Volvo Club Bonus

NMHC Nijmegen ontvangt een Volvo Clubbonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid of ouder/verzorger van NMHC Nijmegen. Dit geldt ook voor een Care by Volvo abonnement. De club krijgt € 500 bonus bij aankoop van een Volvo Selekt occasion.

De ondertekening van het contract werd gevierd in de prachtige showroom van Volvo Henk Scholten in Nijmegen. Het contract werd namens Volvo Scholten ondertekend door Sales Manager Peter Brandt, en namens NMHC Nijmegen door Detmar Barneveld, lid van de sponsorcommissie van NMHC Nijmegen.


 
Geplaatst op 20-3-2024 | Senioren

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.