Bas de v der Schueren vertrekt bij “Nijmegen”

Nieuws afbeelding

Bas de van der Schueren is bezig aan zijn laatste seizoen als coach van de dames van NMHC "Nijmegen”. Bas was vijf seizoenen onderdeel van de technische staf van Dames 1. Eerst in de rol van assistent-trainer en later als eindverantwoordelijke. Het kampioenschap en de promotie vanuit de Overgangsklasse terug naar de Promotieklasse was een absoluut hoogtepunt.

Nadat hij eerst zelf in Heren 1 speelde, is Bas als trainer begonnen bij "Nijmegen”. Als jeugdtrainer werd hij drie keer Nederlands kampioen waarna hij toetrad tot de technische staf van Dames 1. In totaal was hij elf jaar verbonden aan onze club.

Bas de van der Schueren: "Ik ben blij en dankbaar met de kansen die Nijmegen mij heeft gegeven. Na zoveel jaren samen is het goed om mij in een nieuwe omgeving verder te ontwikkelen. Ik kijk dan ook uit naar wat de toekomst mij gaat brengen.”

Met zo’n gezamenlijk verleden zijn wij Bas zeer dankbaar voor alles wat hij gebracht heeft. Bas heeft met de dames een goed fundament neergelegd waarop we als club de komende periode verder kunnen bouwen.

We wensen Bas veel succes met het vervolg van zijn sportieve carrière.

Bestuur NMHC "Nijmegen”
 
Geplaatst op 29-3-2024 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.