Club Kakebeke

Club Kakebeke

Beste vrienden van NMHC "Nijmegen",

In 1906 nam de heer Hein C. Kakebeke het initiatief een hockeyclub in Nijmegen op te richten. Een mooie familieclub met traditionele waarden, waar ingezet wordt op breedtehockey en tophockey. Elk weekend is onze club gastheer voor duizenden bezoekers, spelers, families, vrienden en fans die o.a. genieten van de prestaties van Dames 1 en Heren 1. Nu vormt sponsoring voor NMHC "Nijmegen" een onmisbare bron als het gaat om het voortbestaan en ontwikkeling van de club. In 2010 werd de PitcherClub opgericht; een goedlopend en succesvol platform voor ondernemers die betrokken zijn bij onze club. Aanvullend hierop heeft het bestuur anno 2018 de oprichting van Club Kakebeke geïnitieerd.

Doelstelling Club Kakebeke
Het verzamelen van particuliere donateurs die ‘Nijmegen’ een warm hart toedragen en die bereid zijn onze vereniging een financiële impuls te geven. Met deze bijdrage wordt de voortgang en continuïteit van het Tophockey van Dames en Heren 1 ondersteund. Uiteraard kunnen ideeën t.a.v. de bestedingen altijd ingediend worden bij een van de commissieleden van Club Kakebeke.

Lidmaatschap
Om lid te worden van Club Kakebeke doneert u minimaal € 150 per seizoen. Uw naam krijgt een eervol plekje op het digitale bord in het clubhuis. Daarnaast wordt u jaarlijks uitgenodigd voor een goed verzorgde bijeenkomst op een mooie wedstrijddag van Dames 1 en Heren 1.

Enthousiast?
Voelt u zich verbonden of bent u gewoon enthousiast over dit initiatief? U kunt hierbij horen! Wordt nu lid van Club Kakebeke en meld u aan via: [email protected]
Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Mocht u naar aanleiding van deze uitnodiging vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met een van de commissieleden van Club Kakebeke.

Met sportieve groet,

Club Kakebeke
Carla Ceulemans, Liesbeth Merkx, Raymond Phijffer 

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.