Keepers

De keepersschool is alweer bijna drie maanden bezig dit kalenderjaar. Maar voordat dat zo was had trainer Anko Teulen al gesprekken met de vaste keepers van de keepersschool gezoomd. Die gesprekken gingen over hun ontwikkeling. Bij de eerstelijns keepers vindt er ieder seizoen zo’n gesprek plaats. Omdat dat enthousiasmeert, doen we dat nu bij alle vaste keepers. En het is goed bevallen: ‘Anko en mijn dochter Willemijne hadden een leuk gesprek samen’ zegt Willem van de Kieboom, een ouder van een van de keepers. ‘Je helpt de kinderen zo zaken in perspectief te zien. Mijn dochter weet nu waar ze aan gaat werken. En ze weet dat ze daarbij geholpen wordt. Ze heeft het op een op een briefje geschreven en dat hangt nou bij haar bureau. Naar ouders toe is een manier om verwachtingen te managen.’"


Speciaal voor de keepers op NMHC "Nijmegen" is er de Keepersschool. Deze zet zich in voor alle keepers van de vereniging; top, breedte, senioren en junioren keepers. Dragende kracht van de Keepersschool is Henk Peters. Je kunt hem benaderen via [email protected] voor goede ideeën of alle vragen die er zijn met betrekking tot keepen bij NMHC "Nijmegen".

Er zijn zeer veel keeperstrainingen ingeregeld. Zie voor het gehele overzicht ons trainingsschema op de website (hockey/trainingen).Voor alle keepersmaterialen bij de jeugd als bij de senioren is de keepersmaterialencommissie verantwoordelijk onder aanvoering van Harold Smeeman. Dit geldt voor teams met een vaste keeper of voor teams die gezamenlijk een tas beheren. Ook voor het aanvragen van een locker voor het opbergen van de keeperstas kun je bij hen terecht. Bij vragen of problemen met het materiaal gelieve contact op te nemen per e-mail

Het youtube kanaal van de keepersschool.

Facebook keepersschool