Trainingsschema


 
Er zijn een paar "huis"regels inzake de trainingen en/of oefenwedstrijden:
 
  1. De trainingstijden zoals deze staan in het trainingsschema zijn bindend. Voorbeeld: Trainingstijd van 20.00- 21.15 uur, dan moeten de teams die tot 21.15 uur trainen om 21.15 uur het veld verlaten hebben zodat de volgende teams om 21.15 uur kunnen starten. Komt er na jullie geen team dan is het geen probleem als jullie wat langer trainen.
  2. Heb je de beschikking over een 1/2 veld gebruik dan ook alleen een 1/2 veld.
  3. Oefenwedstrijden tijdens trainingsavonden kunnen alleen gespeeld worden als je met de medegebruikers van het veld "iets" afspreekt. Er worden dus geen trainingen afgelast omdat een ander team een oefenwedstrijd wil spelen.
  4. De extra "wedstrijd"-verlichting op veld 1 kan alleen aan als er op veld 4 niet getraind wordt.
  5. Indien Dames 1 of Heren 1 een competitiewedstrijd moet spelen op een trainingsavond dan zullen evt. trainingen op veld 1 vervallen, en indien licht nodig ook die van veld 4.
  6. Oefenwedstrijden, ook tijdens trainingstijden, altijd aanvragen/ melden bij [email protected] .
 
Trainingsschema ZAAL seizoen 2017 - 2018

Let op!

Extra training of oefenwedstrijden aan te vragen via Mark Peart ([email protected]).

Graag rekening houden met de bewoner van Heren 1 in de manege!

Ijs voor blessures ligt in de manege in de kleine vrieskist, rechts naast de entree van de hal.

Er zijn geen aparte materiaaltassen voor de zaal. Ballen, hesjes en pionnen liggen klaar voor de wedstrijd of worden meegenomen door de trainer. 
Hierna vindt u, tot eind van het seizoen 2017-2018, het trainingsschema onder deze blauwe hyperlink. Op korte termijn gaan we waarschijnlijk ook gebruikmaken van een applicatie die per team ook in de NMHC-App zichtbaar wordt.